0320 - 284 084 info@inmaso.nl
Selecteer een pagina

We zouden graag iedereen helpen die onze expertise nodig heeft. Omdat wij al honderden bedrijven hebben geholpen om een hoog level van succes te bereiken, zijn wij erg selectief over wat voor klanten wij mee willen samenwerken. Wij hebben een redelijk criteria waaraan moet worden voldoen voor ons om aan de slag te gaan. Wij werken met een gelimiteerd aantal cliënten tegelijk waardoor wij kunnen garanderen dat elke klant maximale aandacht krijgt. Hierdoor kunnen wij je helpen om jouw bedrijf te leiden naar ultieme succes.

Wij werken alleen met klanten die:

1. Al een actief en gezond bedrijf hebben.
Onze service is voor bedrijven die al up en running zijn en simpelweg een stuk sneller vooruit willen, en een stuk verder willen groeien. Wij werken niet met:

  • Get rich quick schemes
  • Adult thema’s
  • Start ups

2. Een vaste flow van klanten en leads heeft. Dit betekend dat er al consequent verkocht wordt en er al actief reclame word gemaakt. Je hoeft geen groot bedrijf te zijn maar je moet wel AANWEZIG zijn in jouw markt.

3. Een goeie solide product en goeie reputatie heeft. Alles wat wij samen doen gaat niet alleen voor veel meer verkoop en winst zorgen, maar we zullen hierdoor ook een goeie naam opbouwen voor jouw bedrijf in jouw markt.

Dat is alles. Dat is was wij van jou vereisen.

Als je aan de criteria hierboven voldoet and graag met ons in persoon zou willen praten over het behalen van fenomenale resultaten, dan maken we graag wat tijd voor je vrij. Dit is hoe ons proces werkt: Eerst moet je het kennismakingsformulier hieronder invullen.

Wees niet bang, het is simpel en niet opdringerig. We willen gewoon graag weten wat je verkoopt zodat we een goed idee krijgen van wat je wil bereiken, en zo voort… Gebaseerd op deze vragen kunnen wij je een op maat gemaakt plan opsturen om jouw omzet te vergroten… Dit baseren wij op hetzelfde proces wat wij voor onze andere klanten hebben gebruikt om miljoenen voor ze te generen.

Kennismakingsformulier

7 + 2 =